понеділок, 2 жовтня 2023 р.

День захисників та захисниць України

 Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що боронять нашу землю від ворога і ми маємо можливість працювати, навчатися, вірити в краще майбутнє нашої країни. 

Неперевершене свято-подяка воїнам-захисникам у 3-Б класі (класний керівник Жук Марія Григорівна). У залі були присутні мама нашого випускника-Героя, Володимира Турчина, який віддав життя на Україну на фронті ще в 2014 році, і наш воїн-захисник, що через поранення перебуває в даний час на лікуванні і реабілітації, також випускник нашої школи Юрій Н. Особливим подарунком для дітей було відеопривітання і настанови дітям від побратимів Юрія з "нуля", з передової. Низький вам уклін, дорогі наші захисники! Молимось за вас і чекаємо з Перемогою вдома. Віримо і знаємо, що все буде Україна! 























 

А учні 6-А класу провели сьогодні день пізнавальний. Адже саме діти - наше майбутнє покоління,  - мають дуже добре знати історію нашого краю, історію українського війська. Тож ми переглянули відеофільм та фотовиставку про історію українського війська, грали цікаві пізнавальні ігри про козацтво, стрілецтво, добровольчі українські батальйони та наші ЗСУ. Складаємо щиру подяку нашим захисникам та захисницям. Низький вам уклін!



















Немає коментарів:

Дописати коментар