субота, 25 грудня 2021 р.

Веселка 2021

Вже 27 рік поспіль у нашому районі (тепер - ОТГ) проходить фестиваль дитячої естрадної та народної пісні "Веселка". Організатором його є Жовківський центр дитячої та юнацької творчості та відділ освіти Жовківської міської ради. Фестиваль має цікаву творчу історію, багато колишніх учасників та переможців сьогодні виросли і самі стали педагогами, навчають творчу молодь (і серед тих педагогів є і моя 💖учениця, колишня учасниця Веселки, талановита вчителька Роксолана Скорбатюк). У складі журі працювали завжди справжні професіонали своєї справи, і народні артисти, і композитори, і артисти оперного театру і естрадних колективів. Щороку фестиваль перетворюється на казкове дитяче свято з смачними гостинцями та цінними подарунками.

Цьогоріч нашу школу представляли талановиті і творчі дівчатка: солістки Соломійка Кабар (4 клас, 10 років) та Інґа Макоданська (10 клас, 16 років). Вітаю юних артисток з успішним виступом і перемогою на конкурсі! 

💖Макоданська Інґа - Гран-прі фестивалю!!!🏆🎶🎙🎶

💖Соломійка Кабар - ІІ місце!!!🏆🎶🎙🎶

Дорогі мої співочі пташечки! Дуже люблю вас і пишаюся вами! Бажаю успіхів і надалі! Не зупиняйтесь на досягнутому і творіть, співайте! 

Хай у кожному серці, наче сонячна мрія, заспіває "Веселка" на добро і надію!


















відео з виступу Соломійки Кабар


відео з виступу Інґи Макоданської







Немає коментарів:

Дописати коментар