четвер, 12 березня 2020 р.

Конкурс хорових колективів серед загальноосвітніх шкіл району

            Пісня - душа народу. Вона завжди супроводжує людину крізь життя від народження і аж до смерті. Для українців пісня є , за легендою, особливим дарунокм Бога. Тож ми просто не маємо права марнувати свої таланти і дуже полюбляємо співати. В нашому районі вже стало традицією щороку організовувати конкурси дитячих хорових колективів. Учні старанно готуються до цього свята. І от настав цей тривожно-радісний день , хор нашої школи виступив перед шановним журі конкурсу, а це: методист Жовківського ІМЦО Вікторія Селіверстова та методист Народного дому "Просвіта" Іванна Цибульська. І, хоча через хворобу не всі хористи були присутні і навіть довелося за день до конкурсу шукати заміну солістці хору Мартусі Пасці, яка захворіла, хор впорався із завданням і заспівав. Величезна окрема подяка Ілонці Химиці - ти наша дорога зірочка! Ілонка прекрасно виконала соло в пісні Лесі Горової "Музика звучить" замість Мартусі (колись дівчатка вдвох чудово співали дуетом) . 
           Оскільки конкурс відбувався 4 березня, в день народження Михайла Вербицького та Володимира Івасюка, наш хор, окрім конкурсних творів,  виконав експромтом чудову пісню Івасюка "Червона рута" (солісти Софійка Буцяк і Софійка Савка). 
          Можемо похвалитися - наші старання не пройшли марно, ми посіли 1 призове місце. Вітаю своїх дорогих учнів, нехай їхні голосочки тільки міцніють ! І нехай   дзвенять пісні на увесь світ! Співайте на здоров'я! 






Немає коментарів:

Дописати коментар