субота, 25 лютого 2023 р.

Рік, що нас змінив: річниця повномасштабного вторгнення в Україну рашистів.

 24 лютого 2022 року рашисти віроломно розпочали повномасштабне вторгнення в Україну, щоб знищити нас. Цей рік змінив багатьох із нас. Але - не зламав. Українці стійко боряться за свою свободу, незалежність, свої принципи, свою культуру. Ми Переможемо! Обов'язково Переможемо!



"24 лютого – дата, яка змінила мирне життя кожного з нас! Відважний український народ ціною своїх життів боронить не лише себе, а й увесь світ. Цілий рік всі слідкували за тим, як наша держава творить нову всесвітню історію! Ми відстоювали кожен клаптик рідної землі, звільняли наші міста і села, боролися за наші домівки, наші життя й наше майбутнє!

І ми вистояли! Хоч кремль й досі веде бойові дії, порушуючи всі можливі норми міжнародного права та надбання громадянського суспільства мирного співіснування. 

Сьогодні кожен українець та українка бачать своє майбутнє у мирній державі і з міцними союзниками! Українці не зупиняються – створюють, будують, навчають, розвиваються, відновлюють… 

Нас захищає найкраща армія світу – наші сили оборони, наші військові. Тримають кордони, захищають нас на передовій, пильнують небо…  Саме завдяки нашим захисникам і захисницям Україна стоїть міцно, бореться й живе. 

Ми щиро дякуємо всім нашим воїнам! Ми схиляємо голови, віддаючи шану тим, хто віддав життя за нас… 

Наша боротьба триває. Україна чинить опір і ми усі впевнені – перемога буде нашою!" (із звернення Профспілки працівників освіти і науки України) 

Немає коментарів:

Дописати коментар