вівторок, 3 травня 2022 р.

Творчі завдання на уроках мистецтва.

Зовсім не секрет, що учні люблять виконувати творчі завдання: складати мелодії до віршів, створювати вироби з пластиліну чи  бісеру, малювати малюнки, розгадувати кросворди або складати власні загадки, анаграми, робити чудові фотознімки або відеоролики і навіть - свторювати меми - це взагалі улюблене творче завдання для учнів середньої та старшої школи. Я, звичайно, завжди збирала такі роботи, маю цілу колекцію надзвичайних витворів мистецтва моїх учнів. Сьогодні ж, в умовах війни і дистанційного навчання - збираю колекцію онлайн. Тож деякі з них залишу тут, у блозі, на пам'ять, і буду доповнювати цю колекцію поступово. Бажаю мирного неба вам, діти, чекаємо разом Перемогу. Чекаю зустрічі з вами. Все буде Україна! 💙💛

КОНКУРС МЕМІВ. Перемогу здобули чудові роботи і почуття гумору в Корсун Дарії, Анастасії Горбач, Анастасії Іванець, Тетяни Гадади та Тетяни Недзельської з 8-А класу: 

Настя Горбач
Настя Горбач
Настя Горбач
Настя Горбач
Корсун Дарія
Корсун Дарія
Корсун Дарія
Корсун Дарія
Корсун Дарія

Недзельська Тетяна
Недзельська Тетяна
Недзельська Тетяна
Настя Іванець
Настя Іванець
Настя Іванець
Настя Горбач


УКРАЇНСЬКИЙ ВІНОЧОК. Вивчаючи  тему "Український віночок" - співали пісень, слухали в'язанки (віночки) народних пісень,  дізнавались цікаві факти про віночок, танцювали і створювали своїми руками віночки з кольорового паперу. З деякими роботами поділюся з вами.

Савін Володя 1 клас

Цибульська Марічка

Цибульська Марічка 1 клас

Катя Бесстрашнікова 1 клас


Марушка Наталя 1 клас

Віта Рисак 1 клас

Гой Тамара 1 клас

Станько Настя 1 клас

Содома Поліна

Литвин Роман 1 клас

Гончар Дмитро. 1 клас.




КОСМОС. Вивчали тему КОСМОС. Знайомились з плнетами сонячної системи, слухали чудову космічну музику, співали пісні та дивились мультики. було весело і цікаво. А ще - у нас вийшли такі чудові малюнки та роботи з пластиліну.

Савін Володя 1 клас

Бурило Мілана. 1 клас

Цибульська Марічка 1 клас

Олександра Харечко. 1 клас. віночок і космос

Катя Бесстрашнікова 1 клас

Содома Поліна 1 клас

Місто майбутнього (4 клас)
Софія Пилипець. 4б клас.



З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ. Любимо свою Батьківщину. Вболіваємо за наших воїнів-захисників, молимось і віримо в Перемогу! Наші емоції, почуття і прагнення - в піснях, серцях і наших роботах: 

Корнута Ангеліна. 3 клас. "Ангел-Хоронитель України"

Давиденко Іван. 5Б клас. "Я люблю Україну"

Гуменюк Анюта. 3 клас. "Писанка для воїна ЗСУ"

Гуменюк Анюта. 3 клас. "Українські символи"

Голодовська Оленка. 2 клас. "Україна - це ми!"


ДЕНЬ МАТЕРІ. Слово МАМА - особливе для кожної дитини на землі. Про любов до матері написано тисячі поезій, створено тисячі живописних полотен та скульптур, написано тисячі пісень та просто чудової музики, знято безліч кінострічок. Про все це розмовляли ми також і на уроках музики. Співали пісень, грали ігри, вікторини та квести. А приємність для мами- створювали подарунки своїми руками.
Листівка В'язівської Іринки (5б клас): вигляд з лицьової сторони, в розгорнутому вигляді та зворотня сторона. Зроблено з люов'ю до мами).


Також для мами Іринка створила цілий букет, який ніколи не зів'яне: 





Немає коментарів:

Дописати коментар