пʼятниця, 8 грудня 2017 р.

Ми хочемо миру....

Вже кілька років нашу країну лихоманить війна. Багато людей постраждали від її пекучих обіймів. Численні покалічені долі, зранені тіла, смерть і сльози - це той страшний сон, про який хочеться забути - але не можемо, не маємо права. Добровольці стають на захист рідної землі, мирні люди намагаються допомогти, чим можуть.
Учні 11 класу нашої школи спільно з бібліотекарем Катериною Федорівною Ящук та класним керівником лесею Богданівною Буцяк  запросили на зустріч ветеранів АТО та наших поетів-земляків. Для них слова вдячності і підтримки лунали на заході "На захисті рідної землі". Я, як вчитель музичного мистецтва, радо взяла із своїми учнями участь в цьому заході. Мушу зазначити, що діти настільки тонко відчувають весь біль і горе, що переносять родини загиблих, їхні щирі дитячі сльози не могли залишити байдужими нікого з дорослих. Зворушливі інсценізаціїї, декламування віршів та пісні лунали з їх вуст, а глядачі, затамувавши подих, уважно вслухалися в кожне слово. Здавалося, чути в залі стукіт сердець, і б'ються вони в унісон....
Представлю вам запис кількох пісень, і, хоч запис із телефону не зовсім якісний та професійний, та зате щирий і правдивий. Бо наші діти - то наше майбутнє... Тож ми - хочемо миру!!!!!

Дует Вероніки Сковронської та Інги Макоданської "Ми хочемо миру"

Дует сестричок Анастасії та Інги Макоданських "Мамо, не плач"

Дует Горбач Настусі та Буцяк Софійки "Моє ім'я - Батьківщина"

Після концерту фото на пам'ять....


Немає коментарів:

Дописати коментар