субота, 11 травня 2024 р.

Інтелектуальний турнір «ЩО?ДЕ?КОЛИ?» для працівників освіти

 Інтелектуальний турнір «ЩО?ДЕ?КОЛИ?» для працівників освіти, який налічує близько чвертьвікову історію, на поверховий погляд є неординарним і достойним способом на дозвілля. Але за бурхливими емоціями від гри, оригінальних відповідей, «взятих» за нульових шансів питань та провалених стовідсоткових, проглядається і глибинність його суті: вміння працювати в команді і об’єднувати зусилля, напрацьовувати варіанти та наполягати на версії, миттєво реагувати та приймати рішення, …

Цьогорічний, для освітян з наших чотирьох громад, відбувся 10.05.2024 у Раві-Руській не випадково: з 13 команд-учасниць більшість представляли Равщину! Вперше учасниками турніру стали її дошкільники – збірна з трьох дошкільних закладів, стартуючи, показала гру «на рівні». Високий загальний рівень усіх без винятку гравців здивував результатами: ряд команд у підсумку набрали не лише однакову кількість балів, але і однакову рейтингову оцінку, а право на п’єдестал пошани здобули як відомі, титуловані команди, так і вперше номінована на призера:

Куликівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів (капітан команди Тарас Гнатюк, директор школи) - ПЕРШЕ місце.

Сопошинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів (капітан команди Петро Лущик, вчитель фізики) – ДРУГЕ місце.

Волицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів (капітан команди Василь Підлипний, вчитель фізкультури) – ТРЕТЄ місце.

Пані та панове, вітаю сердечно!

Дякуємо сердечно приймаючій стороні – Мар’яну Свірнюку – заступнику голови міста, Ганні Богуш, начальниці, Наталії Хомей, заступниці начальниці, Надії Пелешко, Ользі Дорош, Оксані Бунковській та усій команді відділу освіти Рава-Руської міської ради, Аллі Шмаль – голові ПК Потелицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, президії нашої профспілкової організації.

Журі турніру – Валерію Соловйову, завідувачу кафедри педагогіки і психології Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, доктору філософії, Заслуженому працівнику освіти України, начальнику відділу освіти Жовківської РДА у 1987-2015 роках; Омеляну Боровцю – ветерану педагогічної праці, колишньому інспектору та методисту відділу освіти Жовківської РДА; Ярославу Суховичу – директору Липницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Ірині Чурій (підготовчий період) – директору Жовківського центру творчості, помічницям журі з учнівського самоврядування Гійченського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Керівникам закладів освіти, головам первинних профспілкових організацій, педагогам, усім освітянам, які посприяли участі команд у турнірі, брали особисто участь, ініціюють та підтримують цю добру і мудру традицію.

Дякуємо ЗСУ. Працюємо, молимось, але покладаємось на Бога та на них. Все буде добре!








четвер, 2 травня 2024 р.

Творчість на уроках мистецтва. Ліплення з пластиліну.

 Господиньки в ці передвеликодні дні завзято випікають пухкі і смачні пасочки. різні ласощі, баранчиків з тіста, майстрині розписують символи життя - писанки - різнокольоровими орнаментами... А що ж діти? Діти також  передчутті дива, передчутті Воскресіння Ісуса. Віримо в Перемогу України і її Воскресіння. Саме тому на уроці мистецтва учні 2-Б класу "Інтелект України" творили усі ці символи свята з повітряного пластиліну. Отримали масу приємних емоцій, насолоду від творчого процесу.